Ги Охрабруваме Децата Да Создадат Неверојатни Игри

Ајде да создадеме неверојатни игри

Откријте го светот на креирање игри и ослободете ја креативноста на вашето дете.

Вредности на компанијата

Во Nobel Courses, нашите основни вредности се стремат кон всадување на страст за учење кај децата преку возбудливиот процес на креирање игри. Ја поттикнуваме креативноста преку обезбедување практични искуства кои го ослободуваат нивниот имагинативен потенцијал.

Мисија

Нашата мисија е да инспирираме доживотна љубов кон учењето, негување на креативноста и вештините за критичко размислување кај децата додека го истражуваат динамичниот свет на развој на игри. Наша цел е да обезбедиме поддржувачка и инклузивна средина каде секое дете може да го ослободи својот потенцијал и да напредува.

Визија

Ние замислуваме иднина каде децата на глобално ниво се опремени со знаење и вештини за самоуверено да се движат низ дигиталниот свет кој постојано се развива. Нашата визија е да бидеме водечка сила во обликувањето на следните креатори, и создавање заедница на млади умови.

Мисија

Нашата мисија е да инспирираме доживотна љубов кон учењето, негување на креативноста и вештините за критичко размислување кај децата додека го истражуваат динамичниот свет на развој на игри. Наша цел е да обезбедиме поддржувачка и инклузивна средина каде секое дете може да го ослободи својот потенцијал и да напредува.

Визија

Ние замислуваме иднина каде децата на глобално ниво се опремени со знаење и вештини за самоуверено да се движат низ дигиталниот свет кој постојано се развива. Нашата визија е да бидеме водечка сила во обликувањето на следните креатори, и создавање заедница на млади умови.

Запознај ги #Основачите

Nobel Courses Македонија е иновативна школа за креирање на видеоигри, основана од Дарио Стојанов и Натаниел Агиус, со мисија да го претворат хобито од играње игри во вредни вештини. Дарио, кој од рана возраст има освоено разни награди на национално и меѓународно ниво, и Натаниел успешен учесник на Shark Tank и поранешен национален кошаркар, се водачи во оваа образовна авантура. Nobel Courses е место каде детската фантазија и образованието се спојуваат, овозможувајќи им на децата да истражуваат и да развиваат свои идеи во реални проекти.
#ИнсиративниРезултати

Ослободете го потенцијалот на вашето дете преку забавно учење

Придружете се на нашата заедница од 200+ студенти и искусете ја нивната радост преку создавање игри. Со повеќе од 40 посети на училиштата и 100% задоволни родители, ние сме посветени на обезбедување на најдоброто образовно искуство за вашето дете.

Настан За Игри

Одликувајќи се со нашата посветеност кон извонредност, “Nobel Courses” присуствуваше на Playcon, најголемиот настан за развој на игри во Малта и Еспорт Експо.

Подржани Курсеви

Во соработка со eSkills, нудиме курсеви за возрасни, проширувајќи ја нашата посветеност за обезбедување квалитетно образование.

Skola Sajf Malta

Nobel Courses во соработка со Фондацијата за образовни услуги на Малта, одржаа интерактивни часови за дизајн на игри за време на летните кампови, комбинирајќи дискусии за програмирање, креирање игри и други забавни активности.

Интернет Безбедноста

Nobel Courses активно се залага за подобрување на онлајн безбедноста во Малта, Гозо и Северна Македонија, преку едукативни сесии во училиштата за безбедноста на игрите. Истотака, нудиме и материјали за родителите и наставниците за да обезбедат безбедна онлајн средина за младите гејмери.

Рецензии од задоволни родители

Погледнете што велат родителите за нашите курсеви

Закажи го првиот бесплатен час денес!

Закажи го првиот бесплатен час денес, и види ја разликата!

Пријави се за бесплатен пробен час и искусете ја моќта на нашите курсеви. На овие часови може да се приклучат и родителите.
#ИнсиративниРезултати

Ослободете го потенцијалот на вашето дете преку забавно учење

Придружете се на нашата заедница од 200+ студенти и искусете ја нивната радост преку создавање игри. Со повеќе од 40 посети на училиштата и 100% задоволни родители, ние сме посветени на обезбедување на најдоброто образовно искуство за вашето дете.

Настан За Игри

Одликувајќи се со нашата посветеност кон извонредност, “Nobel Courses” присуствуваше на Playcon, најголемиот настан за развој на игри во Малта и Еспорт Експо.

Подржани Курсеви

Во соработка со eSkills, нудиме курсеви за возрасни, проширувајќи ја нашата посветеност за обезбедување квалитетно образование.

Skola Sajf Malta

Nobel Courses во соработка со Фондацијата за образовни услуги на Малта, одржаа интерактивни часови за дизајн на игри за време на летните кампови, комбинирајќи дискусии за програмирање, креирање игри и други забавни активности.

Интернет Безбедноста

Nobel Courses активно се залага за подобрување на онлајн безбедноста во Малта, Гозо и Северна Македонија, преку едукативни сесии во училиштата за безбедноста на игрите. Истотака, нудиме и материјали за родителите и наставниците за да обезбедат безбедна онлајн средина за младите гејмери.

ЧПП

Пронајдете ги одговорите на често поставуваните прашања за курсевите и нашата компанија.
Каде се одвиваат курсевите?
Курсевите се одвиваат онлајн, достапни од било каде.
Дали курсевите се сертифицирани?
Секој студент добива сертификат пред завршување на курсот. Сите сертификати ги доставуваме до вашиот дом.
Дали курсевите се добри за почетници?
Да, курсевите се дизајнирани за почетници, обезбедувајќи солиден вовед во креирањето на игри.
Каков уред му треба на моето дете?
Вообичаено потребно е компјутер или лаптоп.

FAQs

Find answers to frequently asked questions about our courses and company.
Where are the courses?
Courses are held online, accessible from anywhere with a live Tutor.
Are the courses certified?
The students will receive a certificate upon completion of the course. All certificates will be delivered to your home.
Are the courses good for beginners
Yes, the courses are designed for beginners, providing a solid introduction to game design.
What device does my child need?
A computer or laptop is usually required for the courses.