Use code SANTA for 10% off

Days
Hours
Minutes
Seconds

Разгледајте Ги Возбудливите Курсеви

Разгледајте Ги Возбудливити Курсеви за Деца и Возрасни

Ослободете ја креативноста и научете како да креирате игри со Roblox и Scratch.
Students
0 +
Courses
0
Ученици
0 +
Задоволни Ученици
0 %
Курсеви
0
За Деца

Научи како да креираш забавни игри

Нашите курсеви се предвидени за доца на возраст од 8 до 14 години. Фокусот е да ги научиме како да креираат игри користејќи Roblox и Scratch.

Scratch Game Design

Од 6 до 8 години

Roblox Game Design

Од 8 до 12 години

Advanced Roblox Scripting

Од 10 до 14 години

Кодирање во Python

Од 9 до 14 години

Рецензии од задоволни родители

Погледнете што велат родителите за нашите курсеви

ЧПП

Пронајдете ги одговорите на често поставуваните прашања за курсевите и нашата компанија.
Каде се одвиваат курсевите?
Курсевите се одвиваат онлајн, достапни од било каде.
Дали курсевите се сертифицирани?
Секој студент добива сертификат пред завршување на курсот. Сите сертификати ги доставуваме до вашиот дом.
Дали курсевите се добри за почетници?
Да, курсевите се дизајнирани за почетници, обезбедувајќи солиден вовед во креирањето на игри.
Каков уред му треба на моето дете?
Вообичаено потребно е компјутер или лаптоп.

FAQs

Find answers to frequently asked questions about our courses and company.
Where are the courses?
Courses are held online, accessible from anywhere with a live Tutor.
Are the courses certified?
The students will receive a certificate upon completion of the course. All certificates will be delivered to your home.
Are the courses good for beginners
Yes, the courses are designed for beginners, providing a solid introduction to game design.
What device does my child need?
A computer or laptop is usually required for the courses.

Закажи го првиот бесплатен час денес!

Закажи го првиот бесплатен час денес, и види ја разликата!

Пријави се за бесплатен пробен час и искусете ја моќта на нашите курсеви. На овие часови може да се приклучат и родителите.