Ослободете ја креативноста на вашето дете преку креирање забавни игри

Ослободете ја Креативноста преку Забавни Игри

Нашата платформа нуди безбедна и интерактивна средина каде децата можат да стекнат вредни вештини додека се забавуваат. Со доживотен пристап, месечни натпревари и награди, како и заедница за поддршка, вашето дете ќе има бескрајни можности.
Започни Сега

Уникатните Придобивки од Нашата Платформа

Придобивки од Нашата Платформа

Овозможете му на вашето дете доживотен пристап до нашата платформа, каде може да учествува во месечни натпревари и да освојува возбудливи награди. Тие, исто така, ќе станат дел од заедницата за поддршка на млади креатори на игри.

Доживотен Пистап

Децата добиваат доживотен пристап до платформата, овозможувајќи им континуирано развивање насвоите вештини за креирање игри.

Месечни Натпревари

Месечните натпревари ја зголемуваат самодовербата и ја поттикнуваат креативноста, мотивирајќи ги учениците да ги покажат своите игри. Секој месец доделуваме награди, поттикнувајќи чувство на достигнување и признание.

24/7 Поддршка

Платформата нуди деноноќна поддршка од наставниците, осигурувајќи дека студентите добиваат итна помош секогаш кога се соочуваат со предизвици или имаат прашања.

Игри од наши ученици

Кодирај и Оствари ги
Своите Соништа

Вклучи се во забавната зона на креирање игри, каде учениците ги претвораат своите идеи во возбудливи игри! Од борба со зомбиња до тркање со формули. Тестирајте некои од нашите студентски игри подолу!

Рецензии од Задоволни Ученици

Од Гејмери до Креатори на Игри
Play Video
Play Video
Play Video

Закажи го првиот бесплатен час денес!

Закажи го првиот бесплатен час денес, и види ја разликата!

Пријави се за бесплатен пробен час и искусете ја моќта на нашите курсеви. На овие часови може да се приклучат и родителите.

ЧПП

Пронајдете ги одговорите на често поставуваните прашања за курсевите и нашата компанија.
Каде се одвиваат курсевите?
Курсевите се одвиваат онлајн, достапни од било каде.
Дали курсевите се сертифицирани?
Секој студент добива сертификат пред завршување на курсот. Сите сертификати ги доставуваме до вашиот дом.
Дали курсевите се добри за почетници?
Да, курсевите се дизајнирани за почетници, обезбедувајќи солиден вовед во креирањето на игри.
Каков уред му треба на моето дете?
Вообичаено потребно е компјутер или лаптоп.

FAQs

Find answers to frequently asked questions about our courses and company.
Where are the courses?
Courses are held online, accessible from anywhere with a live Tutor.
Are the courses certified?
The students will receive a certificate upon completion of the course. All certificates will be delivered to your home.
Are the courses good for beginners
Yes, the courses are designed for beginners, providing a solid introduction to game design.
What device does my child need?
A computer or laptop is usually required for the courses.