Use code SANTA for 10% off

Days
Hours
Minutes
Seconds

Научи Да Кодираш Игри Со Roblox & Scratch

Започни ја твојата кодирачка авантура со нашите курсеви за креирање игри! Забавни и интерактивни часови прилагодени за сите нивоа. Идеално за деца од 6 до 14 години.

Посетени Училишта
0 +
Задоволни Родители
0 %

Посетени Училишта

Choose the
perfect course

Изберете го најдобриот курс за вашето дете

Нашите курсеви ги учат децата од 6 годишна до 14 годишна возраст како да прават игри со помош на Roblox и Scratch. Придружете ни се и ослободете ја креативноста на вашето дете!

Scratch Game Design

Од 6 до 8 години

Scratch Game Design

Од 6 до 8 години

Roblox Game Design

Од 8 до 12 години

Roblox Game Design

Од 8 до 12 години

Advanced Roblox Coding

Од 10 до 15 години

Advanced Roblox Coding

Од 10 до 14 години

Прогрмамирање во Python

Од 9 до 14 години

Прогрмамирање во Python

Од 9 до 14 години

Учи & Играј

Играње денес,
кодирање утре

Инспирирајте го вашето дете да премине од играње игри кон нивно создавање. Придружете ни се на ова забавно патување за откривање на креативноста – запишете го вашето дете сега и авантурите за кодирање може да започнат!

Научи да кодираш

Кодирање ги опремува децата со основни вештини за дигиталната ера, но истовремено поттикнува приспособливост, тимска работа и самодоверба. Овие вештини не се потребни само за потенцијална идна кариера во ИТ светот, туку придонесуваат и за нивниот личен развој.

Когнитивен развој

Дизајнот на игри и кодирањето на млада возраст ги подобрува когнитивните вештини како што се решавање проблеми, критичко размислување и логично расмилување. Децата ја развиваат способноста да ги разложат сложените проблеми на помали, поедноставни делови.

Креативност и иновации

Подобрување на креативноста кај децата преку креирање на интерактивни игри.

Дигитална писменост

Познавањето на дизајн и кодирање ја подобрува дигиталната писменост кај децата. Овие две вештини се основата на дигиталната писменост во денешниот свет на технологијата.

#ИнсиративниРезултати

Ослободете го потенцијалот на вашето дете преку забавно учење

Придружете се на нашата заедница од 200+ студенти и искусете ја нивната радост преку создавање игри. Со повеќе од 40 посети на училиштата и 100% задоволни родители, ние сме посветени на обезбедување на најдоброто образовно искуство за вашето дете.

Настан За Игри

Одликувајќи се со нашата посветеност кон извонредност, “Nobel Courses” присуствуваше на Playcon, најголемиот настан за развој на игри во Малта и Еспорт Експо.

Подржани Курсеви

Во соработка со eSkills, нудиме курсеви за возрасни, проширувајќи ја нашата посветеност за обезбедување квалитетно образование.

Skola Sajf Malta

Nobel Courses во соработка со Фондацијата за образовни услуги на Малта, одржаа интерактивни часови за дизајн на игри за време на летните кампови, комбинирајќи дискусии за програмирање, креирање игри и други забавни активности.

Интернет Безбедноста

Nobel Courses активно се залага за подобрување на онлајн безбедноста во Малта, Гозо и Северна Македонија, преку едукативни сесии во училиштата за безбедноста на игрите. Истотака, нудиме и материјали за родителите и наставниците за да обезбедат безбедна онлајн средина за младите гејмери.

Закажи го првиот бесплатен час денес!

Закажи го првиот бесплатен час денес, и види ја разликата!

Пријави се за бесплатен пробен час и искусете ја моќта на нашите курсеви. На овие часови може да се приклучат и родителите.
#ОткријтеГиПридобивките

Од Играч
До Креатор

Нашите програми ги поттикнуваат младите умови да се впуштат во светот на кодирањето, трансформирајќи ги нивните имагинативни идеи во интерактивни игри. Ова искуство води кон иднина исполнета со иновации и креативност. Придружете ни се и гледајте како доаѓа до израз потенцијалот на вашето дете!

24 / 7 Тим За Поддршка

Нашиот 24/7 онлајн тим за поддршка гарантира дека помошта е секогаш на дофат, поттикнувајќи средина за поддршка за младите умови.

Доживотен пристап

Нашата понуда за доживотен пристап до "Game" платформата, овозможува вашето дете да продолжи да ги истражува и усовршува своите вештин по завршувањето на курсот заедно со дечиња од Северна Македонија, Малта и Англија.

Бесплатни 1:1 часови

Гледајте како вашето дете расте додека ги развива своите игри и ги прикажува своите креации.

Курсеви за сите

Безразлика дали вашето дете е почетник или амбициозен креатор на игри, нашите курсевии се вклопуваат на сите нивоа на вештини.

#ИнсиративниРезултати

Ослободете го потенцијалот на вашето дете преку забавно учење

Придружете се на нашата заедница од 200+ студенти и искусете ја нивната радост преку создавање игри. Со повеќе од 40 посети на училиштата и 100% задоволни родители, ние сме посветени на обезбедување на најдоброто образовно искуство за вашето дете.

Настан За Игри

Одликувајќи се со нашата посветеност кон извонредност, “Nobel Courses” присуствуваше на Playcon, најголемиот настан за развој на игри во Малта и Еспорт Експо.

Подржани Курсеви

Во соработка со eSkills, нудиме курсеви за возрасни, проширувајќи ја нашата посветеност за обезбедување квалитетно образование.

Skola Sajf Malta

Nobel Courses во соработка со Фондацијата за образовни услуги на Малта, одржаа интерактивни часови за дизајн на игри за време на летните кампови, комбинирајќи дискусии за програмирање, креирање игри и други забавни активности.

Интернет Безбедноста

Nobel Courses активно се залага за подобрување на онлајн безбедноста во Малта, Гозо и Северна Македонија, преку едукативни сесии во училиштата за безбедноста на игрите. Истотака, нудиме и материјали за родителите и наставниците за да обезбедат безбедна онлајн средина за младите гејмери.

Учи & Играј

Играње денес,
кодирање утре

Инспирирајте го вашето дете да премине од играње игри кон нивно создавање. Придружете ни се на ова забавно патување за откривање на креативноста – запишете го вашето дете сега и авантурите за кодирање може да започнат!

Научи да кодираш

Кодирање ги опремува децата со основни вештини за дигиталната ера, но истовремено поттикнува приспособливост, тимска работа и самодоверба. Овие вештини не се потребни само за потенцијална идна кариера во ИТ светот, туку придонесуваат и за нивниот личен развој.

Когнитивен развој

Дизајнот на игри и кодирањето на млада возраст ги подобрува когнитивните вештини како што се решавање проблеми, критичко размислување и логично расмилување. Децата ја развиваат способноста да ги разложат сложените проблеми на помали, поедноставни делови.

Креативност и иновации

Подобрување на креативноста кај децата преку креирање на интерактивни игри.

Дигитална писменост

Познавањето на дизајн и кодирање ја подобрува дигиталната писменост кај децата. Овие две вештини се основата на дигиталната писменост во денешниот свет на технологијата.

Игри од наши ученици

Кодирај и Оствари ги
Своите Соништа

Вклучи се во забавната зона на креирање игри, каде учениците ги претвораат своите идеи во возбудливи игри! Од борба со зомбиња до тркање со формули. Тестирајте некои од нашите студентски игри подолу!
Student Projects

We code and bring dreams to life

The course is made up of 5 modules. The kids present a project at the end of each module. A future environmental campaigner can set up an online competition to recycle trash, a CS:GO fan can create their own version of the game, and a budding polyglot can make their own training program to help them learn a foreign language

Рецензии од задоволни родители

Погледнете што велат родителите за нашите курсеви
Play Video

Подржано од родителите

#НашитеЗадоволниУченици
Искусете го учењето преку игра и забава
Play Video
Стотици задоволни родители и училишта

Trusted by Parents

#OurHappyKids
Experience the Fun of Learning Through Play

FAQs

Find answers to frequently asked questions about our courses and company.
Where are the courses?
Courses are held online, accessible from anywhere with a live Tutor.
Are the courses certified?
The students will receive a certificate upon completion of the course. All certificates will be delivered to your home.
Are the courses good for beginners
Yes, the courses are designed for beginners, providing a solid introduction to game design.
What device does my child need?
A computer or laptop is usually required for the courses.

ЧПП

Пронајдете ги одговорите на често поставуваните прашања за курсевите и нашата компанија.
Каде се одвиваат курсевите?
Курсевите се одвиваат онлајн, достапни од било каде.
Дали курсевите се сертифицирани?
Секој студент добива сертификат пред завршување на курсот. Сите сертификати ги доставуваме до вашиот дом.
Дали курсевите се добри за почетници?
Да, курсевите се дизајнирани за почетници, обезбедувајќи солиден вовед во креирањето на игри.
Каков уред му треба на моето дете?
Вообичаено потребно е компјутер или лаптоп.
Најинтересните и најзабавните постови

Блог Постови

Прочитајте ги најновите блогови